Féldrágaköves Tulasi nyaklánc lávakővel

3.000 Ft

Cikkszám: tnylk34 Kategória:

Leírás

A Tulasi nyaklánc ereje kiegészítve a lávakővel.

Sokan úgy tartják, hogy a lávakőnek méregtelenítő hatása van, serkenti a víz utánpótlást, képes erősíteni az inakat, segíti a kötőszövetek regenerálódását, valamint serkenti a vérkeringést. Serkenteni tudja az idegsejtek megújulását, nyugtatja az idegrendszert, emiatt biztosítja az egyensúlyt a szervezetben. Antibakteriális hatása miatt gyorsítja a sebek gyógyulását is.
Hasznosnak vélik a csontok és izom fájdalmak, valamint ízületi gyulladások esetében is. Megtisztítja a sejteket. Magas ásványi anyag tartalmának köszönhetően nyugtató hatással bírhat.
A vulkanikus származása miatt sokan az újjászületés köveként ismerik. Mivel a föld magjából, középpontjából ered, ezért a keleti gyógyászat szerint a gyökércsakrát képes stabilizálni.
Néphagyomány szerint a háborúkba, csatákba induló harcosoknak a kezükbe adtak lávakövet, hogy lenyugtassa őket és hideg fejjel tudjanak harcolni. A lávakő segítségével úgy tartják, hogy az önbecsülésünk fokozódhat, és a szeretetünket is könnyebben tudjuk átadni. Segít az energiaáramlásban, csökkenti a stresszt, ami által javítani képes vélhetően a közérzeten is.
A lávakő ásvány a Vízöntő, Nyilas, Bak és Skorpió csillagjegy szülötteinek a szerencseköve.

43 cm hosszú kiterítve

További információk

Tömeg 0,004 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Féldrágaköves Tulasi nyaklánc lávakővel” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük