Igyekszünk mindent megtenni, hogy mindenki minél gyorsabban megkapja azt amit rendelt, hiánytalanul és hibátlanul. Azonban mi is emberek vagyunk, hibázunk…

Panaszodat jelezheted felénk emailben a [email protected] címen, telefonon a +36301446347 számon, levélben a 8699 Somogyvámos Fő u 38. címen.

Ha a csomagodból hiányzott valami kérünk jelezd emailben a [email protected] címen vagy valamelyik másik elérhetőségünkön.

Ha sérült terméket kaptál kérünk jelezd emailben a [email protected] címenvagy valamelyik másik elérhetőségünkön, egy-két fotót mellékelve, hogy láthassuk a sérülést.

Ha bármi más panaszod van, akkor azt is jelezd a emailben a [email protected] címen vagy valamelyik másik elérhetőségünkön.

Minden panaszra kiemelt figyelmet fordítunk és próbáljuk gyorsan megoldani. A panaszod kezelése során bármikor bevonhatod a békéltető testületek egyikét, akivel mi kötelesek vagyunk együttműködni.

A panasz kezelése során kérhetünk tőled további információkat. Amennyiben ezekre 30 napon belül nem válaszolsz, akkor ezt úgy tekintjük, hogy a részedről a panasz már nem él és azt lezárjuk.