Mézválogatás Neked (ajándék kézműves szappannal)

7.990 Ft

Szerzetesek méhészetéből küldjük neked ezt a valódi, 100% tiszta, méz-csomagot.
4 féle mézet tartalmaz: 2 féle fajtamézet (repcét és napraforgót) valamint 2 gyógynövényes mézet, a Nyuginektárt és a Giganektárt, és egy ajándék kézműves szappant.

Cikkszám: mn79 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Mi elsősorban isteni ízviláguk és garantált tisztaságuk miatt szeretjük Krisna-völgy mézeit, szakmai és családi berkekben természetes gyógyhatásuk miatt váltak keresett termékké. A csomag megvásárlásával támogatod a kézműves mézek előállítását, a fenntartható öko-gazdálkodást. 🐝

A válogatás tartalma:

1 db Giganektár gyógynövényes méz meghülésre, légúti fertőzések esetén (300 g)

1 db Nyuginektár gyógynövényes méz stresszoldásra, ellazuláshoz (300 g)

1 db Repceméz (fajta méz) alacsony savtartalma és gyógyhatása miatt közkedvelt mézünk (500 g)

1 db Napraforgóméz (fajta méz) sokoldalúan felhasználható, sütéshez is kiváló, a kedvencünk (500 g)

1 db ajándék Krisnavölgyi kézműves szappan (120 g)
   Szappan: A Krisna-völgyi szerzetesek segítségével előállított termék. Használata során bőrének tapintása lágy és selymes marad

Mézeinket egyenként is megvásárolhatod. A csomagot úgy állítottuk össze, hogy a mézeink élvezeti és egészséget támogató hatását is meg tudd tapasztalni.

————–

Mostanság méhészeti berkekben nem sok méhészt találni, akik még ne hallottak volna Krisna-völgyről. Ismerd meg Te is Balázs László méhészmestert és feleségét, Gitánjalí Déví Dászít, aki ugyanakkor belgyógyász, háziorvos és természetgyógyász is.

A  gyógyhatású mézek a kezdetektől keresett termékek. Az akácméz alapú gyógytermékeknek a kedvező hatása azon alapszik, hogy a méz hatszorosára növeli a gyógynövények hatását, így igen hatásos gyógyírt állíthatunk elő, amely megelőzésre is használható. Az akácmézbe áztatott növényi részekből a méz kivonja a hatóanyagot, s így fejti ki kedvező hatását. A Giganektár  meghülésre és légúti fertőzésekre, a Nyuginektár stressz okozta feszültségre, depressziós, panaszokra ajánlott.

További információk

Tömeg 2,347 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mézválogatás Neked (ajándék kézműves szappannal)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük