Nyuginektár

1.790 Ft

A Nyuginektár egy természetes hatású, gyógyító méz. Mi  Krisna-völgyben ezt az aranyló nektárt a stressz állapot enyhítésére, vagy stresszre való hajlam esetén használjuk, kiegészítő táplálkozási segítségként. Miután kibontottad, nem lesz róla kétséged, hogy milyen a minősége, hiszen amellett, hogy kiváló az állaga és gyönyörű a színe, tapasztalni fogod, hogy egy valódi, tiszta termék. Természetesen csak az íze miatt, élvezeti termékként is fogyasztható, bárki számára. A védikus írások gyakran beszélnek az “elégedettségről”, a 21 emberi jó tulajdonság között említik. A nyuginektárról nekünk az elégedettség érzése jut eszünkbe.

300 g
Összetevők: méz és gyógynövények

14 készleten

Leírás

 

A  gyógyhatású mézek a kezdetektől keresett termékek. Ezeknek az akácméz alapú gyógytermékeknek a kedvező hatása azon alapszik, hogy a méz hatszorosára növeli a gyógynövények hatását, így igen hatásos gyógyírt állíthatunk elő, amely megelőzésre is használható. Az akácmézbe áztatott növényi részekből a méz kivonja a hatóanyagot, s így fejti ki kedvező hatását. A Giganektár légúti fertőzésekre, a Pocinektár emésztési zavarokra, a Nyuginektár stressz okozta feszültségre, depresszióra, a Havi nektár pedig menstruációs panaszokra ajánlott.

Mostanság méhészeti berkekben nem sok méhészt találni, akik még ne hallottak volna Krisna-völgyről. A méhészek a helyi és országos rendezvényeken is számtalanszor hallják, látják a Krisna-völgyi méhészet képviselőit, Balázs László méhészmestert és feleségét, Gitánjalí deví dásít, aki ugyanakkor belgyógyász, háziorvos és természetgyógyász is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nyuginektár” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük