Ametiszt mála

10.900 Ft

Készleten

Cikkszám: Áma-01 Kategóriák: ,

Leírás

Ásványfüzér, málafüzér. Amikor jóga tért hódított a nyugati országokban, akkor váltak népszerűvé az ásványfüzérek ékszerként viselve.

Az ametisztet a spiritualitás kövének tartják, amely működésbe hozza a médiumi képességeket. Segíti az immunrendszert, hormonegyensúlyt, belső békét hoz. Az egyik legfontosabb mesterkristály, a koronacsakrára hat. Erősíti a kiválasztó és méregtelenítő szerveink munkáját, és a keringési rendszert. Támogatja, és finomhangolja a hormontermelést, az immunrendszert ,és metabolizmust. Józanító hatással van a túlfogyasztásra, segít legyőzni a függőséget, és mindennemű blokkokat.. Enyhíti a fizikai ,és érzelmi fájdalmat, blokkolja a geopatikus stresszt. Könnyítheti a fejfájást is. A tüdő, a bőr, és az emésztőrendszer bajaira is használatos, de a kisebb hámsérülésekre, zúzódásokra, sőt, magas vérnyomásra is alkalmazzák. Legnagyobb hasznát az inszomniában szenvedők veszik.

Szellemi hatások: éberség, igazságosság, lelki béke.
Lelki hatások: segít úrrá lenni a gyászon és a veszteségeken.
Mentális hatások: támogatja a tudatosságot, az ítélőképesség, a konstruktív gondolkodás fejlődését és a cselekvést.
Testi hatások: jót tesz a bőrnek, enyhíti a fájdalmat és a feszültséget, csökkenti a magas vérnyomást.

Keleten és India szent helyein a szellemi-lelki gyakorlatok, a meditáció legfontosabb kelléke a málafüzér, amely általában 108 szemből áll. A lelki önvalónkkal való kapcsolatot, a lelki tisztaságot szimbolizálja. Azok számára, akik valamilyen önmegvalósítási tradíció követői a málafüzér többet jelent puszta ékszernél. A személyes kapcsolatot, az önmegvalósítás szellemi eszközét jelenti a lelki gyakorlatban, sokszor a guru, a lelki tanítómester adja a tanítványnak, amikor a tanítvány komollyá és befogadóvá válik. Mivel a mála funkciója az, hogy segítse a meditációt, ezért készítik nemes, tiszta anyagokból, ásványokból vagy például a különleges Tulasi cserjéből. Ismeretes a lótuszmag mála is.

Krisna-völgy webshopunkban csak nemes anyagokból készült füzéreket találsz. Az ásványok leírása segítheti a választásod. Hogyha érdeklődsz a meditáció után, és szeretnéd kipróbálni a mantrameditációt saját maládon, akkor számodra az füzér mellé szeretettel ajánljuk 📙könyveinket az önmegvalósításról.

Használata: A mala használatához keressünk egy csendes, békés helyet, ahol meditálhatunk. Vegyük a jobb kezünkbe a láncot, és minden egyes kis imagyöngynél mondjuk el az általunk gyakorolt mantrát. A Maha Mantra recitálása nagyon kedvező tud lenni, így hangzik:

Haré Krisna, Haré Krisna, Krisna Krisna, Haré Haré, Haré Ráma, Haré Ráma, Ráma Ráma Haré Haré.

Ezt ismételjük el minden egyes gyöngynél. Egy kör 108 mantra elmondását jelenti. Hogyha türelemmel gyakorlunk, a hatás garantáltan nem fog elmaradni!

További információk

Tömeg 0,98 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ametiszt mála” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük