BOLT.KRISNAVOLGY.HU JÁTÉKSZABÁLY

A bolt.krisnavolgy.hu által indított nyereményjáték („Játék”) a Krisna-völgyi webshop Facebook vagy Weboldalán érhető el. A Játék alapja, hogy a játékosok hozzászóljanak egy bejegyzéshez az oldalon vagy az idővonalon.
A játék nyereményeit az idővonalon egy hírben vagy hozzászólásban a a bolt.krisnavolgy.hu teszi közzé kommunikációs együttműködésben a Krisna-völgy facebook oldallal. A játék időtartamát és a sorsolás időpontját a krisnavolgy.hu határozza meg, a sorsolásra krisnavolgy.hu által kijelölt helyen kerül sor.

Jelenleg egy játékunk van, amely a facebook nézőknek szól.
2022.11.15-én indult. Eredményhirdetése 2022.12.20.
A játék linkje: https://fb.watch/hxqpwi5Hqa/

A nyereményjátékkal kapcsolatban
Elérhetőségünk: Tel: 9-17 óráig +36 (30) 663-1413
+36 (30) 663-1413 H-8699 Somogyvámos Fő u. 38. E-mail.:  [email protected], [email protected]

  1. A JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTEL

1.1 A Játék meghirdetője és szervezője: bolt.krisnavolgy.hu

1.2 A Játékban való részvételnek vásárlás, valamint a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvényben meghatározott egyéb feltétel nem képezi az előfeltételét.

A Játékban való részvételre és nyereményre csak az a személy jogosult, aki a krisnavolgy.hu által az idővonalra kiírt hozzászólásban vagy hírben a megadott feltételeket teljesíti és elolvasta és tudomásul vette ezen Játékszabályt – bolt.krisnavolgy.hu oldalon, annak minden feltételét elfogadja.

1.3 A Játékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakóhellyel rendelkező természetes személy, amennyiben megfelel a Játékszabályban foglalt feltételeknek, kivéve a bolt.krisnavolgy.hu alkalmazottai és ezek közeli hozzátartozói, valamint az Játék szervezésében közreműködő ügynökségek és alvállalkozók munkatársai és ezen személyek közeli hozzátartozói (Ptk. 685 § b) pont)(„Játékos”).

1.4 A Játékban való részvétel önkéntes. A Játékban való részvétel feltételei,

– a Játékos az 1.3 pont feltételeinek megfelelő természetes személy;

– a Játékos rendelkezik Facebook hozzáféréssel és e-mail címmel;

– a Játékos hozzászólásban válaszol a bejegyzésben feltett kérdésre.

– a Játékos minden egyéb feltételnek megfelel, amit a krisnavolgy.hu az oldalán közzé tesz.

  1. ADATVÉDELMI RENDELKEZÉSEK

2.1 A játékos a játékban való részvétellel elfogadja a bolt.krisnavolgy.hu honlapon közzétett „Adatvédelmi tájékoztatót”. Adatvédelmi tájékoztató

 

2.2 A bolt.krisnavolgy.hu az idővonalon megjelent játékokhoz esetenként regisztrációt kérhet, és akkor a gyűjtött adatokat tároljuk – a tárolt adatokból sorsol és a nyertest a megadott adatai alapján próbálja meg elérni – harmadik fél számára semmilyen adatot NEM ad ki! Amennyiben regisztrációt nem kér, a nyertes nevét a bolt.krisnavolgy.hu oldalon teszi közzé, a sorsolásról készült videó dokumentáció alapján.

Egyéb rendelkezések:

– 14 éven aluliak nem játszhatnak,

– csak Magyarországi játékosok játszhatnak,

– a játékban való részvételnek nem feltétele a felhasználók általi fénykép, videó, vagy egyéb tartalom feltöltése a Facebookra vagy más oldalra – ilyen anyagokat a bolt.krisnavolgy.hu nem kér,

– a játék nyertesét (nyerteseit) a Facebooktól függetlenül a bolt.krisnavolgy.hu oldalon tesszük közzé, a játék menüpont alatt. A nyertes neve megjelenik a krisnavolgy.hu idővonalán, hozzászólásként.

– a játék a Facebook idővonalon kerül megrendezésre, de a Facebooknak vagy más Facebookhoz köthető cégnek/vállalkozásnak nincs köze hozzá, felelősséggel nem tartozik a játék megrendezéséért.

  1. NYERTES ÉRTESÍTÉSE, NYEREMÉNYEK ÁTVÉTELE:

3.1 A Játék nyerteseit a bolt.krisnavolgy.hu oldalon tesszük közzé a Játék menüpont alatt. A játékos önként veszi fel a nyeremény postázásával kapcsolatban a kapcsolatot a bolt.krisnavolgy.hu elérhetőségein 30 napon belül e-mailben vagy telefonon.  A sikeres kapcsolatfelvétel alatt egyeztetett címre a bolt.krisnavolgy.hu költségén kerül postázásra.

3.2 A nyeremény más termékre nem cserélhető, illetve készpénzre nem váltható át. A bolt.krisnavolgy.hu fenntartja a jogot, hogy amennyiben az adott nyeremény a készletből már nem elérhető, a nyereményeket egyéb, hasonló értékű és fajtájú nyereményekkel helyettesítse.

2022.11.01.