Szantál Delux parfümolaj

7.500 Ft

Készleten

Cikkszám: ipo-sz-2 Kategória:

Leírás

A szantál illatnak Indiában sok fajta változata létezik. Vannak aromásabbak, férfiasabbak, lágyabbak,  és üdébbek. de közös tulajdonságuk, hogy ellenállhatatlan mind.

A Delux változat is egy ilyen verziója a szantál-családnak, amely nagyon közkedvelt, így már nagyobb kiszerelésben érkezik hozzánk. (10 ml)

Webshopunkban sokfajta szantál illatú termék kapható, így a kézműves szappanoktól kezdve a hintőporon át a füstölőig lehet a szantál a jótékony hatását élvezni.

“Misztika és határozottság”

A szantál az elmét megnyugtatja, segít koncentrálni, a tudatot felemeli a hétköznapi síkról. Férfiaknak és nőknek egyaránt viselhető, elegáns, mély illat.

Az indiai parfümök olajos bázisúak, ezért illatuk mély és átható, vetekszik a nyugati illatmárkákkal. Ugyanakkor előnyük, hogy természetes növényi kivonatok, egyedi, utánozhatatlan illathatással. Érdemes tudni, hogy ezeket a parfümöket férfiak és nők egyaránt választhatják, hiszen a virágos kivonatok nevük ellenére férfias-fás-földes jegyeket is hordoznak.
Mindennapos használat esetén 1 üveg 8-10 hónapra elegendő (10 ml).

Használati utasítás:
Körkörös, finom mozdulatokkal kenjük fel az olajat a bőrre. Ne dörzsöljük szét, azzal összetörjük az illatmolekulákat és hamarabb elillan rólunk az illat. A parfümolajakat érdemes közvetlenül a bőrön használni. A ruhánkon az olajos jellege miatt ritkán foltok keletkezhetnek (nem jellemző), így bánjunk vele óvatosan vagy végezzünk kis felületen tesztet. Ha nincs közvetlen napfénynek kitéve, és a helyiségben nincs több 28 foknál, az illat egy évig használható.

Hőtől, forró felülettől, szikrától, nyílt lángtól és egyéb gyújtóforrásoktól, valamint gyermekektől távol tartandó. Az illatszer permetezése közben ne dohányozzon, szembe és szájba ne permetezze!

További információk

Tömeg 0,046 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szantál Delux parfümolaj” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük