Orchidea parfümolaj

7.500 Ft

Az indiai parfümök olajos bázisúak, ezért illatuk mély és átható, vetekszik a nyugati illatmárkákkal. Ugyanakkor előnyük, hogy természetes növényi kivonatok, egyedi, utánozhatatlan illathatással. Érdemes tudni, hogy ezeket a parfümöket férfiak és nők egyaránt választhatják, hiszen a virágos kivonatok nevük ellenére férfias-fás-földes jegyeket is hordoznak.
Mindennapos használat esetén 1 üveg kb 8-10 hónapra elegendő (10 ml).

Készleten

Cikkszám: ipo-1 Kategória:

Leírás

Az Indiából nemrég érkezett parfümolajok az ORCHIDEA illattal bővültek ki a napokban, és a nagy sikerre való tekintettel már 10 ml kiszerelésben kapahatók!
Kellemesen friss, virágos, nőiesen elegáns illat.

Használati utasítás:
Körkörös, finom mozdulatokkal kenjük fel az olajat a bőrre. Ne dörzsöljük szét, azzal összetörjük az illatmolekulákat és hamarabb elillan rólunk az illat. A parfümolajakat érdemes közvetlenül a bőrön használni. A ruhánkon az olajos jellege miatt ritkán foltok keletkezhetnek (nem jellemző), így bánjunk vele óvatosan vagy végezzünk kis felületen tesztet. Ha nincs közvetlen napfénynek kitéve, és a helyiségben nincs több 28 foknál, az illat egy évig használható.

Hőtől, forró felülettől, szikrától, nyílt lángtól és egyéb gyújtóforrásoktól, valamint gyermekektől távol tartandó. Az illatszer permetezése közben ne dohányozzon, szembe és szájba ne permetezze!

10 ml

További információk

Tömeg 0,05 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Orchidea parfümolaj” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük