Leírás
A sárgaborsó magas fehérjetartalmú hüvelyesféle, amelyet szárítva, felezve vagy lisztté őrölve használnak fel. A liszt felhasználásának előnyei: közel egyharmadára csökkent főzési idő (7-10perc), és a kevesebb hőkezelésből eredő lényegesen kisebb tápanyagveszteség.
Kiszerelés: 500 g Felhasználhatjuk: levesekbe, főzelékek sűrítésére, pástétom készítéséhez.
Allergén információ: Zabot, szezámmagot és zellert is feldolgozó üzemben készült. Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben: Energiatartalom: 1400 KJ/ 321 kcal Fehérje: 21,7 g, Zsír: 1,5 g, ebből telített: 0,10 g Szénhidrát: 53,1 g, ebből cukor: 0,0 g, Só: 0,0 g. Összetevők: sárgaborsó
Értékelések
Még nincsenek értékelések.