Fehér zsálya füstölő

1.290 Ft

Cikkszám: kvfzsf2 Kategóriák: , ,

Leírás

Lazítanál? Meditálnál? Ki akarod üríteni a fejed? Vagy csak kellemes illatokra vágysz?

Természetes alapanyagokból készült füstölőinkkel mindegyiket megkaphatod. Nyugtató, hűsítő hatása segíti az elmélyülést. Felszínre hozza a szunnyadó szellemiséget, segíti a belső útkeresést. Meditációhoz kiváló társ. Égési ideje hosszantartó.

A zsálya a tértisztítást, védelmet,  a gyógyulást és a szerencsét szimbolizálja. Régebben a zsálya jelképezte az öregek bölcsességét, a lelki nyugalmat és a hosszú életet. Ősidők óta használatos tértisztító gyógynövény, neve is erre utal, azaz salvere, vagyis gyógyítani.

A fehér zsálya (Salvia apiana) füstje eltávolítja az ártó gondolatokat, rossz érzéseket, de még egyes mikrobákat és rovarokat is. Azok, akik rendszeresen zsályával illatosítják és tisztítják otthonaikat ,könnyedséget, általános megtisztulást, megnyugvást, lelki békét tapasztalnak.

10 db prémium minőségű, igazi növényi alapanyagokból, kézzel sodort, indiai füstölő pálca.

Figyelem! Tűzveszélyes! Mindig használjon a pálcák égetéséhez füstölőtartót! Soha ne hagyja felügyelet nélkül az égő füstölőt! Kisgyermekek és háziállatok elől elzárva kell tartani. Ha valakinek asztmás vagy más légzőszervi problémái vannak, akkor kerülje a füstölő használatát.

További információk

Tömeg 0,026 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fehér zsálya füstölő” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük