Radhanath Swami: Hazatérés

6.500 Ft

Készleten

Cikkszám: KRSH-1 Kategória:

Leírás

Misztikus jógik, guruk és kalandos útkeresés a spirituális Indiában

Radhanatha Swami káprázatos memmoárjában a kalandot, a miszticizmust és a szeretetet szövi nagyszerű regénnyé. Az olvasók elkísérik Richard Slavint Chicago külvárosától a himalájai barlagokig, és szemtanúi lehetnek, ahogy fiatal útkeresőből spirituális vezetővé válik. A Hazatérés egy őszinte beszámoló az önismerethez vezető lépésekről, ugyanakkor betekintést nyújt a misztikus hagyományok lényegébe, valamint azokba a kihívásokba, amelyekkel minden léleknek szembe kell néznie a belső harmóniához és az Istennel való találkozáshoz vezető úton. Radhanath Swami a zarándoklatain halálközeli élményeket él meg, fejlett jógiknál tölti tanuló éveit, míg végül eljut India szakrális kultúrájának belső szentélyébe és megtalálja azt a szeretetet, amelyet keresett.
Ez a kivételes őszinteséggel elmesélt történet egy olyan utazásra hívja az olvasót, amely egyszerre lebilincselő szórakoztató és lélekemelő.

“Egy amerikai szvámi önéletrajzi könyvét foghatja végre magyarul kezében a kedves olvasó.
A Hazatérés egy lélegzetelállító történet: Radhanath Swami ámulatba ejtő utazása a külső világból a belső világba.

Rendíthetetlen eltökéltsége az Igazság felkutatására végül elérte a célját, amikor megtapasztalta a szívében a lélek jelenlétét. A regény egy útkereső története, aki látóvá vált. Merítsenek belőle minél több ihletet, hogy megítéljék azt, amit a szerző is átélt.”

(BKS Iyengar, a jógairodalom elismert szerzője)

A könyv jelenleg korlátozott számban kapható!

További információk

Tömeg 0,5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Radhanath Swami: Hazatérés” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük