Víztisztító rézkulacs (1 literes)

7.500 Ft

1 db víztisztító rézedény (7500 Ft) és 1 db víztisztító részkulacs (15.500 Ft).
Együtt a kettő kifutó termék  22.500 Ft. Külön is megvásárolható!

Leírás

1 db víztisztító rékulacs (7500 Ft) – kifutó termék

A réz az emberiség által legrégebben ismert gyógyító fémek egyike, gyógyító erejét évezredek óta ismerik és használják. A test felépítésének átlagosan 50%-a víz, ezért tudatos életmód a gondos vízfogyasztással kezdődik. A réz a szervezet számos élettani funkciójára jótékony hatású, vírus, baktérium és gombaölő. Ez a használati tárgy hosszú távon elégedettséget visz az egészséges háztartásokba. Ajándékként is mutatós és hasznos ott, ahol értékelik a természet gyógyító erejét.

A termék kifutóban van, ezért mérsékelt az ára is. A design egyedi. Mivel Indiában készül, ezért nincs 2 teljesen egyforma darab, vagy minta.
A képen látható stílusú mindegyik darab. Kis pici szépséghiba előfordulhat rajta, funkcionálisan mindegyik termék sérületlen, funkcionálisan hibátlan állapotú. *Rendeléskor a megjegyzésben jelezheti, hogy világosabb, vagy sötétebb árnyalatot szeretne, és ha még van belőle, akkor azt fogjuk csomagolni Önnek.

Az új kollekció novemberben érkezik. Addig nézz szét a többi réztermékünk között!

A rézedények jótékony hatásai:

erősíti az immunrendszert
méregtelenít
gyulladásgátló, fájdalomcsillapító
segíti az emésztést
véd az érelmeszesedéstől
gátolja a hajhullást és az őszülést
képes újjáéleszteni a hámsejteket, fiatalítja a bőrt
véd a cukorbetegség kialakulása ellen
normalizálja a vérnyomást
megköti a szabadgyököket
csökkenti a test savasságát.

Amikor a víz egy bizonyos ideig (min 45 perc) érintkezésbe kerül a rézzel, feltöltődik a réz tulajdonságaival.

*Használati utasítás: A vizet minimum 45 percig kell tárolni a rézedényben. Reggel felkelés után kimondottan javasolt fogyasztani ilyen vizet, de a nap bármelyik szakaszában lehet. A réz a vízzel és a levegővel érintkezve oxidálódik, ami egy természetes folyamat. Amikor a rézedény elszíneződik, az esztétikailag látszik, de problémát nem okoz. Az elszíneződést a webshopunkban kapható réztisztító porral, vagy citrommal szépen fényesre lehet tisztítani. Az edényben 3 nap után érdemes a vizet cserélni a friss ízérzet miatt. Az edényben más folyadékot (pl. joghurt, cukros italokat) tárolni nem javasolt, ha ez történik, csak alaposan mossuk el. Krónikus betegség, emésztőrendszeri betegségek esetén a használatról kérje ki orvosa, gyógyszerésze tanácsát.

Kulacs 1000 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Víztisztító rézkulacs (1 literes)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.