Akció!

Vasztu – Az otthonteremtés időtlen tudománya

1.200 Ft 600 Ft

A térrendezés és az építészet indiai hagyományait nevezik vasztunak. A kötet a vasztu törvényszerűségeit és tanításait tárja az Olvasó elé.

7 készleten

Cikkszám: ISBN 9638603437 Kategória:

Leírás

A térrendezés és az építészet indiai hagyományait nevezik vasztunak. A kötet a vasztu törvényszerűségeit és tanításait tárja az Olvasó elé. Az itt ismertetett egyszerű elveket bárki alkalmazhatja saját otthona megtervezése és berendezése során. A Vasztu-sásztra irányelvei segítséget nyújtanak ahhoz, hogy harmóniába kerüljünk az univerzum törvényeivel és a természet erőivel, s az életünk teljesebbé, harmonikusabbá váljon. A könyv érdekes, új információt tartalmazó olvasmányul szolgálhat azoknak, akik már megismerkedtek a feng shui alapelveivel, de azok számára is eligazítást nyújt, akik csak most kezdenek hozzá környezetük átalakításához a sikeresebb és boldogabb élet reményében.

A Védák szerint lakóhelyünk harmonikus elrendezése ugyanolyan fontossággal bír, mint az egészséges és kiegyensúlyozott életmód követése  A Vastu Shastra írja le a Védákban a térrendezés ősi művészetét, melynek alkalmazása segíthet, hogy otthonukban nyugalomban, békében pihenhessünk, hogy munkahelyünkön összeszedetten és koncentráltan merülhessünk el feladatainkban, vagy éppen a tanuló környezetünk ideális kialakításában.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vasztu – Az otthonteremtés időtlen tudománya” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük