Oud Amber parfümolaj

3.990 Ft

10 készleten

Kategóriák: ,

Leírás

“Érzékenység és magabiztosság”
Sugározza az eleganciát ez a modern, unisex parfümolaj, amely keleti éjszakák hangulatát tükrözi. Fej és balzsamos szív jegyű illat, ami magabiztosságat és érzékenységet áraszt. Jó nappali párja lehet a szantál parfümolaj.


Az indiai parfümök olajos bázisúak, ezért illatuk mély és átható, vetekszik a nyugati illatmárkákkal. Ugyanakkor előnyük, hogy természetes növényi kivonatok, egyedi, utánozhatatlan illathatással. Érdemes tudni, hogy ezeket a parfümöket férfiak és nők egyaránt választhatják, hiszen a virágos kivonatok nevük ellenére férfias-fás-földes jegyeket is hordoznak.
Mindennapos használat esetén 1 üveg 4-6 hónapra elegendő (5 ml).

Használati utasítás:
Körkörös, finom mozdulatokkal kenjük fel az olajat a bőrre. Ne dörzsöljük szét, azzal összetörjük az illatmolekulákat és hamarabb elillan rólunk az illat. A parfümolajakat érdemes közvetlenül a bőrön használni. A ruhánkon az olajos jellege miatt ritkán foltok keletkezhetnek (nem jellemző), így bánjunk vele óvatosan vagy végezzünk kis felületen tesztet. Ha nincs közvetlen napfénynek kitéve, és a helyiségben nincs több 28 foknál, az illat egy évig használható. 

Hőtől, forró felülettől, szikrától, nyílt lángtól és egyéb gyújtóforrásoktól, valamint gyermekektől távol tartandó. Az illatszer permetezése közben ne dohányozzon, szembe és szájba ne permetezze!

5 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Oud Amber parfümolaj” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük