Menta szörp

1.400 Ft

6 készleten

Leírás

A menta jellegzetes aromájú fűszernövény, amellyel gyakran találkozhatunk: sokszor ízesítik vele a rágógumikat, a fogkrémeket vagy a szájvizeket, illóolajokat készítenek belőle, csokoládékat. De a mentát gyógynövényként is érdemes fogyasztanunk, akár szörp formájában is, hiszen meglepően finom.

A menta gyógyászati felhasználása igen sokrétű  görcsoldó és antibakteriális hatású gyógynövény, amely emésztési zavarokban, puffadás esetén, valamint az epehólyag és az epevezeték gyulladásos betegségeinek kezelésére is alkalmazható. Külsőleg illóolaja meghűléses betegségek, köhögés esetén jótékony hatású.

Él még az emlékeidben az igazi házi szörpök íze? A háziasszony büszkesége, amikor egy szörpben visszaköszön a termő évszak hangulata. Krisna-völgyi szörpjeinket különféle hagyományos és újra gondolt ízekben készítjük kíméletes eljárási móddal, szép csomagolásban. Külön hangsúlyt fektetünk a gyümölcsös ízvilágra, gyümölcs- és gyógynövény szörpjeink hűtést nem igényelnek.

Összetevők: víz, cukor, menta levél, citromsav.

Mivel természetes alapanyagokból, virágporból, gyógynövényekből készülnek a szörpjeink, az üledék képződés nem jelent minőség csökkenést.

500 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Menta szörp” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.