A webáruház a kényelmed érdekében sütiket használ. További infó close

2019-es védikus holdnaptár

Új termék

KIFOGYOTT

A 2020-as előkészítés alatt!

Nincs raktáron


126 oldal

1 450 Ft ÁFÁ-val

  A könyv első részében olvashatunk arról, hogy milyen hatásokat eredményez a Hold és a többi bolygó a növények fejlődésére.  A Hold növekvő és csökkenő ciklusai, a leszálló és felszálló időszakai, valamint más bolygókkal való együttállásai mind különböző eredményeket okoznak a növények esetében. 

  Például a négy alapelem (föld, víz, tűz, levegő) közvetlenül kapcsolódik a növényi szervekhez (gyökér, levél, termés, virág). Ennek megfelelően a gyökérzöldségeket (répát, céklát) gyökérnapon érdemes vetni, a leveles zöldségeket (spenótot, mangoldot) levélnapon, a paradicsomot, paprikát termésnapon, míg a virágjáért termesztett növényeket (brokkolit, karfiolt) virágnapon. Más napokon nem lesz olyan jó a végeredmény.

  A könyv második, nagyobbik részében januártól decemberig minden egyes hónap áttekintő táblázata után az adott napokhoz tartozó teendőket is felsorolja, valamint órára és percre pontosan megadja a Hold különböző hatásait. Ezzel a módszerrel nagyon jó eredményeket lehet elérni a kertészkedés során.

  Vélemény írása

  2019-es védikus holdnaptár

  2019-es védikus holdnaptár

  KIFOGYOTT

  A 2020-as előkészítés alatt!

  Nézd meg ezeket is