A webáruház a kényelmed érdekében sütiket használ. További infó close

Hogyan történik a szállítás

Megrendelését munkatársaink azonnal feldolgozzák, és a csomagját összeállítják. Ezután a csomagot átadjuk a megrendeléskor választott futár szolgálatnak. A csomagját nyomon tudja követni, és esetleges problémáit akár nekünk, akár a futár szolgálatnak tudja jelezni.

A kiszállítás 2-7 nap alatt történik meg a megrendeléstől számítva.

Szállítási díjak

Magyarország területére 8.500 Ft-os rendelési érték felett a szállítás ingyenes, 8.500 Ft alatti rendelés esetén 890 Ft.

Utánvételes vásárlás esetén az utánvétel díja 250 Ft.

Magyarország területén kívülre való szállítás esetén kérj tőlünk külön árajánlatot.

Mi történik ha nincs otthon kiszállításkor?

Amennyiben a címzett nem tartózkodik a csomagcímkén megjelölt címen a futárunk egy értesítőt hagy a helyszínen. Az értesítőn szereplő szám segítségével a címzettnek a www.dpdcsomagom.hu portálon lehetősége van arra, hogy a sikertelen kézbesítési kísérlet után az egyedi igényeinek megfelelően alakítsa csomagja kiszállítását. Amennyiben a módosítás aznap 18:00-ig megtörténik, a Címzett már másnap megkaphatja a csomagját. A kézbesítés történhet másik címre - például egy másik városba, az ügyfél munkahelyére -, de lehetőség van a kiszállítás dátumának módosítására is, illetve amennyiben az ügyfél úgy kívánja, a futár egy megadott helyen le is adhatja a csomagot.

Természetesen továbbra is lehetőség van telefonon keresztül módosítani a csomag kiszállításának időpontját, illetve ha valaki nem szeretné a csomagátvétel megszervezésének lehetőségével élni, a DPD még további két alkalommal megkísérli a küldemény kiszállítását.