Adatvédelmi nyilatkozat

Az Eladó, mint a regisztrált felhasználók adatainak felelős kezelője, mindent elkövet annak érdekében, hogy a rendelkezésére bocsátott adatok kezelésénél, annak minden fázisában megfeleljen a jogszabályoknak. A személyes adatok megszerzése és feldolgozása során különös gondot fordít az 1992. évi LXIII.tv. Adatvédelmi Törvény, illetve mindenkori Adatvédelmi Törvény vonatkozó rendelkezéseinek betartására. Az Eladó fenntartja a jogot, hogy üzletszabályzatát bármikor megváltoztassa. A szállítási címet és a telefonszámot kizárólag a futárnak adjuk ki, mivel elengedhetetlen a kézbesítés miatt. Az itt nem szabályozott kérdésekben a Felek a polgári törvénykönyv rendelkezésit tekintik irányadónak.

Az Ön által megadott adatokat  az Lál Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki az Magyar Posta Kft.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy az Lál Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A bolt.krisnavolgy.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

Adattovábbítási nyilatkozat

Mivel a bankkártyás fizetéshez a Kereskedő harmadik félnek (OTP) adja át a Megrendelési adatokat, ezért a Vásárlónak a Tranzakció indítása érdekében  az Adattovábbítási nyilatkozatot  kifejezetten el kell fogadnia. Az elfogadás az OTP Simple fizetési mód kiválasztása után a "Tovább»" gombra kattintással történik meg.

Adattovábbítási nyilatkozat:

"Elfogadom, hogy a Lál Kft (8699 Somogyvámos Fő u. 38) által a bolt.krisnavolgy.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring."

Vásárlói tájékoztató:

Lál Kft, 8699 Somogyvámos Fő u. 38.
Adószám: 12714092-2-14
Cégjegyzékszám: 14-09-304720, Kaposvári Bíróság
bolt@krisnavolgy.hu
Telefonszám: 85 / 540-002

adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-74919/2014.