Hogyan történik a szállítás

Megrendelését munkatársaink azonnal feldolgozzák, és a csomagját összeállítják. Ezután a csomagot átadjuk a megrendeléskor választott futár szolgálatnak. A csomagját nyomon tudja követni, és esetleges problémáit akár nekünk, akár a futár szolgálatnak tudja jelezni.

A kiszállítás 2-7 nap alatt történik meg a megrendeléstől számítva.

Mi történik ha nincs otthon kiszállításkor?

Amennyiben a címzett nem tartózkodik a csomagcímkén megjelölt címen a futárunk egy értesítőt hagy a helyszínen. Az értesítőn szereplő szám segítségével a címzettnek a www.dpdcsomagom.hu portálon lehetősége van arra, hogy a sikertelen kézbesítési kísérlet után az egyedi igényeinek megfelelően alakítsa csomagja kiszállítását. Amennyiben a módosítás aznap 18:00-ig megtörténik, a Címzett már másnap megkaphatja a csomagját. A kézbesítés történhet másik címre - például egy másik városba, az ügyfél munkahelyére -, de lehetőség van a kiszállítás dátumának módosítására is, illetve amennyiben az ügyfél úgy kívánja, a futár egy megadott helyen le is adhatja a csomagot.

Természetesen továbbra is lehetőség van telefonon keresztül módosítani a csomag kiszállításának időpontját, illetve ha valaki nem szeretné a csomagátvétel megszervezésének lehetőségével élni, a DPD még további két alkalommal megkísérli a küldemény kiszállítását.